Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, για ακόμη μία χρονιά, πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» που γίνεται με χορηγία των ΕΛΠΕ. Καθημερινές στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και χαράς για όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων

18/06/2019
Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, για ακόμη μία χρονιά,  πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» που γίνεται με χορηγία των ΕΛΠΕ. Καθημερινές στιγμές δημιουργίας, παιχνιδιού και χαράς για όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων

Με μεγάλο ενθουσιασμό αναμένεται για τρίτη χρονιά η δράση δημιουργικής απασχόλησης από τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. Πρόκειται για ένα Πρότυπο Πρόγραμμα που έχει τον τίτλο «Διακοπές στο Σχολείο» και γίνεται σε συνεργασία με την «ΕΛΙΞ»- Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας και την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΕΛΠΕ.

Η δράση εκτός από το ψυχαγωγικό, έχει επίσης μορφωτικό χαρακτήρα και έναν επιπλέον στόχο: να αναδείξει και να αναπτύξει ταλέντα και δεξιότητες των μικρών μαθητών μέσα από το παιχνίδι και τις δημιουργικές δραστηριότητες.

Ο χώρος που επιλέχθηκε και διαμορφώθηκε κατάλληλα για την υλοποίηση του προγράμματος είναι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, Εργατικών Κατοικιών.

Τα παιδιά θα είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες 15νθήμερης διάρκειας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, (1-12 Ιουλίου και 15-26 Ιουλίου) και θα παρακολουθούν δωρεάν τις δραστηριότητες σε καθημερινή βάση από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Για εγγραφές οι γονείς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 9.00-13.30, από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019 στον 1ο όροφο του Δημαρχείου.

Επισυνάπτονται :

  1. Αίτηση

  2. Ενημερωτικό Υλικό