Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Αλεποχώρι: Λύση στο πρόβλημα της αφαλάτωσης

Οριστική λύση του προβλήματος, το οποίο επί σειρά ετών, διατάρασσε την απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης στο Αλεποχώρι δίνει η Τροπολογία που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και η οποία ανοίγει το δρόμο για την αδειοδότηση και νομιμοποίηση της.

Την τροπολογία είχε καταθέσει ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής, Ευάγγελος Λιάκος κι έκανε δεκτή ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι συνέχεια και των προσπαθειών του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της θητείας του ενέκυψε στο πρόβλημα αναπτύσσοντας συνεργασίες και ζητώντας τη συνδρομή όλων των δυνάμεων στην επίλυση του ζωτικής σημασίας προβλήματος για την περιοχή του Αλεποχωρίου.

Ο Χρήστος Ε. Στάθης ευχαριστεί θερμά τον Ευάγγελο Λιάκο για την καθοριστική παρέμβαση του που οδηγεί στην αίσια έκβαση της προσπάθειας καθώς παρέχεται η δυνατότητα χωροθέτησης και λειτουργίας της μονάδας με τρόπο ασφαλή και μόνιμο.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

 

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης