Ανακοίνωση Δημοτικής Αρχής

Ανακοίνωση Δημοτικής Αρχής

Με αφορμή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις με στόχο την παραπληροφόρηση των πολιτών και τη διαστρέβλωση της αλήθειας, η Δημοτική Αρχή αποσαφηνίζει:

«Η παράταξη μας εξαρχής επεδίωξε τη συνεργασία και τη συναίνεση θεωρώντας τις αρχές υγιούς πολιτικής, εξακολουθεί δε να τις στηρίζει σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζονται έτσι από όλους τους συμμετέχοντες.

Άλλωστε αποτελεί σεβασμό και προς το πνεύμα του νομοθέτη του τελευταίου εκλογικού νόμου.

Στις περιπτώσεις όμως που οι συνεργασίες δεν παράγουν έργο αλλά το αντιστρατεύονται, η Δημοτική Αρχή καλείται να προστατεύσει τους πολίτες από αυτές.  

Από άγονες πολιτικές που προκαλούν διαρκώς δυσλειτουργία στο Δημοτικό Συμβούλιο, οδηγώντας το χωρίς αιτιολογημένη απουσία σε έλλειψη απαρτίας, με αποκορύφωμα την τελευταία συνεδρίαση, στην οποία ψηφιζόταν η  βοήθεια των διατακτικών για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας ενόψει των εορτών. 

Η παράταξη μας διοικεί με το «εμείς» κι όχι με το «εγώ», όπως άλλωστε παροτρύνει και ο νόμος

Καλή Ανάσταση σε όλους, Χριστιανική και πνευματική».

Στάθης Χρήστος

Αδάμ Μελέτιος

Αργυρίου Σωτηρία

Δουδέσης Δημήτριος

Καλαρίδη Κατερίνα

Κολοβέντζος Παναγιώτης

Κουτσοδήμα Ευαγγελία

Μπότσης Αριστοτέλης

Σακελλάρη Μαγδαληνή

Σακελλάρης Μιχάλης

Φράγκος Κωνσταντίνος

Με αφορμή την αλλαγή Προέδρου στον ΔΟΚΑΠ ο Δημάρχος Χρήστος Ε. Στάθης δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε μετά από περισσότερο από ενάμιση χρόνο ο κύκλος του κου Κωνσταντίνου Ρόκα, στην προεδρία του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την προσπάθεια του. Ο κος Ρόκας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Οργανισμό αφού κατόπιν δικής μου απόφασης διατηρεί την ιδιότητα του μέλους.

Παράλληλα θέλω να ευχηθώ επιτυχία στη νέα Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠ, κα Κουτσοδήμα Ευαγγελία και να της εκφράσω την προσμονή μου για περισσότερο πολιτισμό στο Δημοτικό Οργανισμό».