Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

03/08/2021 | Ετικέτες: # Ανακοινώσεις

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

aliaskou@mandras-eidyllias.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, με έναρξη την Τετάρτη 4/8/2021 και λήξη με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας που είναι η Τρίτη 10/8/2021.

Στα συνημμένα έγγραφα μπορείτε να βρείτε την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1, τη φόρμα Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης και το Παράρτημα με τις απαραίτητες οδηγίες.  

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης