Ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης της Δημοτικής Αρχής

Ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης της Δημοτικής Αρχής

Επίσημη ανακοίνωση μετά τη σύγκλιση της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το συμμβάν που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα Μάνδρας την Τετάρτη 22-06-2022.

"Η παράταξη μας, παρότι διαλλακτική και συνεργάσιμη στο δημόσιο βίο ακόμη και με τους πολιτικούς της «αντιπάλους», εναντιώνεται κάθετα και αδιαπραγμάτευτα απέναντι σε κάθε μορφή βίας ακόμη κι όταν αυτή κάνει την εμφάνιση της στους κόλπους της.

Η παράταξη μας είναι αμετακίνητη από τις αρχές που θέτουν στην κορυφή των κοινωνικών αξιών το σεβασμό στο συνάνθρωπο, καταδικάζοντας ακαριαία και χωρίς δεύτερη σκέψη κάθε πράξη ανάλογη με αυτή του Μελετίου Αδάμ.

Ακολουθώντας την ταχεία αντίδραση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη, ο οποίος απέπεμψε ΑΜΕΣΑ τον κ. Μελέτιο Αδάμ από τη θέση του άμισθου Αντιδημάρχου και του Εντεταλμένου Συμβούλου, προχωρούμε στην αποπομπή του και από τη Δημοτική Παράταξη, κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας και σχετικής ομόφωνης απόφασης που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Ο Μελέτιος Αδάμ ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε απρόκλητα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 την Αντιδήμαρχο Σωτηρία Αργυρίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και του Διευθυντή Υπηρεσιών του Δήμου, όπως και λοιπών υπαλλήλων, αποτελεί παρελθόν για την παράταξη μας.

Συμπεριφορές που εμπεριέχουν οποιαδήποτε μορφή βίας δε θα επιτρέψουμε να βρουν χώρο στο Δήμο μας, θα καταδικάζονται και θα τυγχάνουν της δέουσας άτεγκτης αντιμετώπισης από όπου, όποιον ή όποιαν κι αν προκύψουν.    

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε ότι στηρίζουμε από κοινού και ο καθένας χωριστά την κ. Σωτηρία Αργυρίου, η οποία δέχθηκε την εις βάρος της αδικοπρακτική συμπεριφορά από τον κ. Μελέτιο Αδάμ, ενώ ασκούσε τα καθήκοντά της στο Δήμο μας.

Όσον αφορά την παραίτησή του κ. Μελέτιου Αδάμ και τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, η οποία μας γνωστοποιήθηκε σήμερα, μας αφήνει αδιάφορους, αφού μετά από αυτή τη συμπεριφορά του, έθεσε αυτομάτως τον εαυτό του εκτός παράταξης".

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                           

ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ                                                          ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΣΤΑΘΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΔΕΣΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΡΙΔΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΑ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε Βρεφονηπιακούς - Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ
Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε Βρεφονηπιακούς - Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ Οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης μέσω ...
Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 η εκδήλωση μνήμης για τους Εκτελεσθέντες Πατριώτες στην Αγ. Σωτήρα
Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 η εκδήλωση μνήμης για τους Εκτελεσθέντες Πατριώτες στην Αγ. Σωτήρα Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για ...
Υποβολή αιτήσεων υποψήφιων σπουδαστών στο ΙΕΚ Δ.ΥΠ.Α Ελευσίνας
Υποβολή αιτήσεων υποψήφιων σπουδαστών στο ΙΕΚ Δ.ΥΠ.Α Ελευσίνας Το ΙΕΚ- ΔΥΠΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές-στριες για την ηλεκτρονική υποβολή ...
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ Από τη Δευτέρα 1/8 ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη δράση «Πρόγραμμα Προώθηση και Υποστήριξη ...
«3ο Φεστιβάλ Ελευθερών» - Η ομορφιά της φύσης συναντά την τέχνη
«3ο Φεστιβάλ Ελευθερών» - Η ομορφιά της φύσης συναντά την τέχνη Για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι, το «Φεστιβάλ Ελευθερών», το Φεστιβάλ του Δήμου μας, το Φεστιβάλ του πνεύματος, ...