Αναστολή λειτουργίας εξωσχολικών δομών και απολυμάνσεις

Αναστολή λειτουργίας εξωσχολικών δομών και απολυμάνσεις

Στο πλαίσιο των άμεσων ενεργειών και μέτρων πρόληψης που αποφάσισε το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο του Δήμου, για την πρόληψη και προστασία από τον κορονοϊό COVID-19 θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις στα κτίρια σε όλες τις δημοτικές ενότητες τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Δημοτικά Καταστήματα Μάνδρας, Ερυθρών, Βιλίων, την Κοινότητα Οινόης, το κτίριο του ΔΟΚΑΠΜΕ, το φυσικοθεραπευτήριο στο ΚΑΠΗ Μάνδρας, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μίμης Δούκας», το κτίριο Φιλαρμονικής και Εργαστηρίου Πολιτισμού και Τεχνών (Ράχη) και τα δύο κλειστά Γυμναστήρια Μάνδρας.

Οι προγραμματισμένες απολυμάνσεις στα σχολικά κτίρια μετατίθενται χρονικά για την προσεχή εβδομάδα, αφού θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες.

Αναστολή λειτουργίας εξωσχολικών δομών

Την ίδια ώρα ο Δήμος ακολουθώντας τις υπουργικές αποφάσεις και τον εθνικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κορονοϊού, ενημερώνει ότι εξωσχολικές δομές και δημοτικοί χώροι που έχουν παραχωρηθεί σε συλλόγους ή άλλο πρόσωπο αναστέλλουν τη λειτουργία τους στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.  

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινοής

Δελτίου Τύπου