Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Αρχίζει το 1ο Φεστιβάλ Ελευθερών

Με την προβολή της ταινίας The Mule, σε σκηνοθεσία του Κλιντ Ίστγουντ, αρχίζει στις 6 Αυγούστου το «1ο Φεστιβάλ Ελευθερών» με  καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ωστόσο η αρχή δε θα μπορούσε να γίνει αλλού, παρά στη γενέτειρα της Έλλης Λαμπέτη.

Από τις 6 Αυγούστου λοιπόν στα Βίλια, τα «Λαμπέτεια» ανοίγουν τη σειρά των κινηματογραφικών προβολών, των μουσικών και θεατρικών παραστάσεων στο Δήμο μας.

Από τις 12 Αυγούστου το πρόγραμμα διευρύνεται με τα «Κιθαιρώνεια» στις Ερυθρές, ενώ στις 24 Αυγούστου εκκινεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Οινόη.  

Τη σκυτάλη θα πάρουν τα «Ζερβονικόλεια» στη Μάνδρα, αρχής γενομένης από τις 31 Αυγούστου.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις επιλέχθηκαν και διαμορφώθηκαν με γνώμονα την αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης και περιορισμού διασποράς της νόσου Covid-19.

Στο επισυναπτόμενο έγγραφο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Ελευθερών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης