Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Αθλητισμός στα νηπιαγωγεία του Δήμου

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κλασικού Αθλητισμού Φλώρα Ρεντούμη βάζουν τη γυμναστική για πρώτη φορά στα Νηπιαγωγεία του Δήμου.

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ Κλειστού Στίβου στα 60 μέτρα με εμπόδια θα βρίσκεται δίπλα στα μικρά παιδιά στο πλαίσιο δράσης που άρχισε σήμερα 2 Ιουνίου 2021, με στόχο τη γνωριμία τους με τον κλασικό αθλητισμό και την ένταξη της γυμναστικής στη ζωή τους.

Οι αθλητικές δράσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη σχολική σεζόν, ενώ σχεδιάζεται η επέκταση τους σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. 

Η αρχή έγινε με το 5ο Νηπιαγωγείο και ακολουθούν την Πέμπτη 3/6 το 3ο Νηπιαγωγείο, την Παρασκευή 4/6 το 4ο Νηπιαγωγείο και τη Δευτέρα 7/6 το Νηπιαγωγείο Βιλίων.

"Να ξεπεράσετε την προπονήτρια σας και να έχετε τον αθλητισμό και τις αξίες του στη ζωή σας", προέτρεψε τα μικρά παιδιά ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης.

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

6 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης