Δωρεάν rapid test την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Δωρεάν rapid test την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης συμμετέχει στους δωρεάν ελέγχουςταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test) στους εργαζόμενους στις Βιομηχανικές Ζώνες Δυτικής Αττικής που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τους Δήμους και το Εργατoϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτ. Αττικής. 

Η διαδικασία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, στη Θέση Ξηροπήγαδο, οδός Βασιλείου Μοίρα από τις 10:00πμ-14:00μμ με εκτιμώμενο αριθμό 300-400 τεστ, υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Κολοβέντζου.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, στην προσπάθεια καταπολέμησης της Covid-19, δε θα αποκλειστεί η προσέλευση πολιτών του Δήμου μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, που έχει το συντονισμό της προσπάθειας δήλωσε:

«Οφείλουμε να φροντίζουμε για την υγεία των εργαζομένων που αποτελούν την παραγωγική δύναμη της χώρας μας και την δημόσια υγεία της ευρύτερης περιοχής.
Με τον συντονισμό του Γ. Πατούλη, με την αμέριστη συνεργασία των Δήμων και του Εργατικοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας-Δυτ. Αττικής, ευελπιστούμε ότι με τις δράσεις αυτές θα προστατεύσουμε τους εργαζόμενους και τους συμπολίτες μας και θα συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην περιοχή μας». 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου