Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ενεργή συμμετοχή στο Δίκτυο Πόλεων SDG17 Greece έχει ο Δήμος μας

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης είναι μεταξύ των 24 ιδρυτικών μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Πόλεων για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξη του Ο.Η.Ε.

Το “SDG 17 Greece” αποτελεί φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ανάδειξη των κατευθυντήριων αρχών, πολιτικών και πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης.

Αριθμεί ήδη 103 μέλη, 17 Δήμοι έχουν ήδη λάβει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την ένταξη τους και ακόμη 62 βρίσκονται στο στάδιο λήψης απόφασης για την ένταξη τους.

Τομείς δραστηριοποίησης του δικτύου - μέλη του οποίου είναι Δήμοι, ακαδημαϊκά ιδρύματα, Οργανισμοί, δίκτυα και άλλοι φορείς – αποτελούν ο Πολιτισμός, η Παιδεία, το Περιβάλλον και η Ανάπτυξη.

Το  “SDG 17 Greece” διεξήγε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 εκλογές και συγκροτήθηκε σε Σώμα, με το Δήμαρχο Χρήστο Στάθη να εκπροσωπεί το Δήμο, συμμετέχοντας στις εργασίες της πρώτης γενικής συνέλευσης από τη θέση του Γραμματέα. 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

3 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης