Ενημέρωση για το πρόγραμμα "Νταντάδες της Γειτονιάς" του Υφυπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ενημέρωση για το πρόγραμμα "Νταντάδες της Γειτονιάς" του Υφυπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, είναι ένας από τους πρώτους τριάντα δύο Δήμους σε όλη τη χώρα που συμμετείχαν πιλοτικά το 2022 στο πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς».

Σκοπός της συγχρηματοδοτούμενης από το ΕΣΠΑ δράσης είναι η επίτευξη των στόχων της ισότητας στην απασχόληση, η εναρμόνιση της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής των εργαζόμενων γονέων, καθώς και η υποστήριξη της πρόσβασης και της θέσης των γυναικών στην αγορά εργασίας,

Η Δράση «Νταντάδες της Γειτονιάς», είναι μια υπηρεσία κατ’ οίκον φροντίδας βρεφών και νηπίων από 2 μηνών έως 2,5 ετών, ενώ οι ωφελούμενες οικογένειες έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν οικονομική ενίσχυση (voucher) ύψους 250 ευρώ μηνιαίως για την υπηρεσία φύλαξης από τον επιμελητή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στη διαδικτυακή πύλη https://ntantades.gov.gr/.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2103258080 και 2103258090 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 το πρωί με 8 το απόγευμα, ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ntantades@yeka.gr.

Δείτε επίσης στους παρακάτω συνδέσμους:

Ποιοι έχουν δικαίωμα στο Μητρώο Επιμελητών/τριών;

Οδηγίες Εγγραφής στο Μητρώο Επιμελητών/τριών του Προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

Συνημμένα Αρχεία

Mεταφορτωμένα αρχεία

Επιμελητές/τριες προγράμματος "Νταντάδες της Γειτονιάς"Αρχείο: pdf 361 kB
Οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο Επιμελητών/τριώνΑρχείο: pdf 283 kB