Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ενισχύεται κι εκσυγχρονίζεται ο στόλος του Δήμου

Στην προσθήκη στο στόλο του συνολικά τεσσάρων (4) Οχημάτων Ειδικής Κατηγορίας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, στη διαρκή και συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλει για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση των υπηρεσιών του.

Πρόκειται για μηχανήματα έργου που εξασφαλίσθηκαν μέσω χρηματοδότησης του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και των μεθοδικών ενεργειών της Δημοτικής Αρχής που αξιοποίησε τις δυνατότητες της Πρόσκλησης Ι για «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού», όπως είχε ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση στις 31/12/2020.

Τα οχήματα, δύο φορτωτές και δύο εκσκαφείς φορτωτές, που απεικονίζονται στις σχετικές φωτογραφίες, αναβαθμίζουν το στόλο του Δήμου και την αποτελεσματικότητα του, στοχεύοντας, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης "στην εύρυθμη λειτουργία των πόλεων και των οικισμών, την προστασία της υπαίθρου και της ποιότητας της ζωής στην καθημερινότητα".

 

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

3 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης