Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ενισχύεται το Περιφερειακό Ιατρείο Βιλίων

22/05/2020 | Ετικέτες: # Ανακοινώσεις

Συμφωνία για την ενίσχυση της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Βιλίων με την πρόσληψη ιατρού, προέκυψε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρερεια Αττικής και στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας Αριστοτέλης Μπότσης.

Στη σύσκεψη ακόμη συμμετείχαν ο Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου Δημήτρης Αντωνίου και ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστος Ροϊλός.

Αποφασίστηκε η προκήρυξη πρόσληψης ιατρού ώστε το Περιφερειακό Ιατρείο Βιλίων να μπορεί να εξυπηρετεί συστηματικά και τις ανάγκες των περιοχών της Ψάθας, του Αλεποχωρίου και του Πόρτο Γερμενό, των οποίων ο πληθυσμός αυξάνεται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Μεριμνούμε για την υγεία κατοίκων κι επισκεπτών, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη συγκυρία δεν εφησυχάζουμε…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βιλίων Κώστας Μακρυνόρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη τονίζοντας: «Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας θέμα για την προστασία και τη φροντίδα των κατοίκων της περιοχής μας. Δρομολογήθηκαν οι πρώτες εξελίξεις και είμαι πεπεισμένος για την οριστική επίλυση του. Ο Αντιπροέδρος της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας είχε καθοριστικό ρόλο σε ακόμη ένα θέμα που αφορά τα Βίλια και τον ευχαριστώ θερμά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αριστοτέλης Μπότσης, δήλωσε: «Είναι ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής μας, πάνω στο οποίο δουλεύουμε εδώ και καιρό με το Δήμαρχο Χρήστο Στάθη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση του πρώτου βήματος και το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κώτσηρα, που από την πρώτη στιγμή αφουγκράστηκε τη σημασία του θέματος για την περιοχή».   

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης