Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Επιστροφή με ασφάλεια σε αναβαθμισμένες σχολικές μονάδες

Οι μαθητές και οι καθηγητές των Λυκείων επιστρέφουν στις σχολικές εγκαταστάσεις από τη Δευτέρα 12 Απριλίου για να δώσουν συνέχεια στην προσπάθεια τους σε ακόμη μια δύσκολη χρονιά.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν μεριμνήσει για τη φροντίδα των σχολικών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου που παρέμειναν κλειστές, όχι μόνο με ενέργειες υγειονομικής προστασίας (απολυμάνσεις, επαναληπτικοί καθαρισμοί) αλλά και με σημαντικές επεμβάσεις συντήρησης, αναβάθμισης και εξωραϊσμού.

Τα έργα βελτίωσης στους αύλειους χώρους πραγματοποιούνται μέσω χρηματοδότησης που εξασφάλισε με συντονισμένες ενέργειες του ο Δήμος, από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.  

Οι σχολαστικός καθαρισμός των αιθουσών και των λοιπών σχολικών χώρων θα συνεχιστεί βέβαια μέχρι και την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής περιόδου.

Η Δημοτική Αρχή εύχεται στους μαθητές και τους καθηγητές των Λυκείων «καλή επιστροφή και καλή δύναμη στη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες». 

Οι επεμβάσεις στις σχολικές μονάδες αφορούν τα κτίρια όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

4 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης