Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Η Μάνδρα στο «Βήμα της Κυριακής»

Με τον τίτλο «Η ζωή ξαναβρίσκει το δρόμο της» η δημοσιογράφος Ιφιγένεια Βιρβιδάκη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» προσεγγίζει την επόμενη ημέρα των δύο περιοχών της Αττικής που δέχθηκαν τα φονικά χτυπήματα της πυρκαγιάς και την πλημμύρας.

Η δημοσιογράφος περιηγήθηκε στην πόλη της Μάνδρας, συνομίλησε με τους πολίτες και επισκέφθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ το Δήμαρχο Χρήστο Ε. Στάθη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις ο κος Στάθης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ασφαλείς. Τα έργα που έχουν γίνει ήδη λειτουργούν. Δοκιμάστηκαν στην πράξη στις εφετινές βροχές κι όταν γίνουν και τα έργα ορεινής υδρονομίας, θα έχουμε ίσως το πιο ασφαλές δημοτικό διαμέρισμα στην Ευρώπη».

Ακόμη αναφέρθηκε στις ομορφιές της περιοχής και το σχεδιασμό ανάδειξης του παραλιακού μετώπου, την επιβράδυνση των εξελίξεων λόγω της σοβαρής υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου και κατέληξε:

«Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα. Δε θέλουμε να μιλάμε συνεχώς για την πλημμύρα. Ναι μεν την τιμούμε και δεν την ξεχνάμε, αλλά δε θέλουμε να μιλάμε μόνο γι’ αυτό».

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

4 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης