Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ξεπερνάμε τις δυσκολίες, δίνουμε αίμα!

Αγαπητές φίλες και φίλοι εθελοντές

μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για τον SARS–CoV-2, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι:

Το «Θριάσιο Νοσοκομείο» το οποίο είχε αναστείλει τις αιμοληπτικές του εξορμήσεις λόγω κορωνοϊού, λαμβάνοντας υπόψη τη διαχρονική έκκληση του Δήμου μας θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική (για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο) αιμοληψία στην περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με τα προτεινόμενα από την αρμόδια υπηρεσία νοσοκομείου και κατόπιν του ελέγχου καταλληλότητας στον προτεινόμενο από το Δήμο χώρο,  συμφωνήθηκε η διεξαγωγή της αιμοληψίας να πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους εκ των προτέρων στα τηλέφωνα 213 2014 965 και 213 2014 953 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00).

Την ημέρα της αιμοδοσίας θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα, αριθμό Α.Μ.Κ.Α.

Οι ανάγκες μετάβασης των συμμετεχόντων είναι αδύνατον να καλυφθούν από το Δήμο, λόγω των περιορισμών που παραμένουν εν ισχύ και αφορούν τη χρήση οχημάτων και τον αριθμό επιβαινόντων.  

Ξεπερνώντας όμως και αυτή τη δυσκολία, δεν ξεχνάμε ότι η ανάγκη για αίμα και προσφορά στον συνάνθρωπο είναι πάντα μεγάλη και χωρίς όρια...

Να προσφέρουμε αυτήν τη στιγμή το ελάχιστο που μπορούμε!

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης