Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ορκίστηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Στάθης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

04/09/2019 | Ετικέτες: # Δελτία Τύπου 2019

Σε ενωτικό κλίμα και με αποφασιστικότητα για την αναβάθμιση της περιοχής τελέστηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Τον αγιασμό για τη νέα θητεία και την ορκωμοσία, που έλαβαν χώρα με κάθε επισημότητα στο Δημαρχείο Μάνδρας, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνος.  

Την τελετή επίσης τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του ελληνικού Κοινοβουλίου, του πολιτικού, δικαστικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Στάθης, χρησιμοποιώντας στην ομιλία του ενωτικό λόγο, αναφέρθηκε στην ανάγκη και την ευθύνη αναβάθμισης του ρόλου και της εικόνας του Δήμου στο ψηφιδωτό της Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα έστειλε σαφές μήνυμα προστασίας του περιβάλλοντος, όντας κατηγορηματικός, ότι αποτελεί πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του.

51 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης