Παράταση οφειλών προς ΔΟΥ λόγω της κακοκαιρίας σε Βίλια, Ερυθρές, Οινόη

Παράταση οφειλών προς ΔΟΥ λόγω της κακοκαιρίας σε Βίλια, Ερυθρές, Οινόη

Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών προχώρησε στην παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (παγετός, χιονοπτώσεις) στις 29.12.2019 στις Δημοτικές Ενότητες Βιλίων, Ερυθρών και Οινόης του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Παρατείνεται λοιπόν ως και την 29/06/2020 η καταβολή των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./ Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Βιλίων, Ερυθρών και Οινόης του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής που λήγουν ή έληξαν από 29.12.2019 μέχρι και την 29.06.2020, καθώς και η καταβολή των δόσεων ρυθμίσεων/ διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία αναστέλλεται η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων την 29/12/2019 των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους ανθρώπους του Υπουργείου Οικονομικών για την ανταπόκριση τους στο με αριθ. 2360/19-2-2020 αίτημα του για λήψη μέτρων οικονομικής υποστήριξης και κοινωνικής αντιμετώπισης πληγέντων από θεομηνίες σε δημοτικές ενότητες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

Συνημμένα Αρχεία

Mεταφορτωμένα αρχεία

Εφημερίδα της ΚυβερνήσεωςΑρχείο: pdf 119 kB