Προστατεύουμε το Δήμο από την απειλή του κορονοϊού

Προστατεύουμε το Δήμο από την απειλή του κορονοϊού

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης συγκαλεί σε συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με στόχο την πρόληψη και το σχεδιασμό για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων του κορονοϊού COVID-19 στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών.

Στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου έχουν κληθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και γιατρός Γιώργος Γεωργόπουλος, ο Διοικητής της 112 ΠΜ, Ταξίαρχος Πολυκανδριώτης Κωνσταντίνος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτ. Αττικής, Αρχιπύραρχος Δημήτρης Πατράκης, ο Διοικητής ΕΜΑΚ, Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Νιάφας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μάνδρας, Δημήτρης Μπατσαράς, διακεκριμένοι γιατροί και φαρμακοποιοί του Δήμου μας.

Ο μηχανισμός και οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν τεθεί σε εγρήγορση στην προσπάθεια ενίσχυσης της πρόληψης, αλλά και της βέλτιστης αντιμετώπισης,  προστασίας και αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού, στην απευκταία περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων στην επικράτεια του.

Ακολουθώντας τις υπουργικές αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος θωρακίζεται κι ενημερώνει τους πολίτες μέσα και από την καμπάνια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Δε φοβόμαστε – Προστατευόμαστε/Ασπίδα μας, η γνώση».

Οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου