Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Σε επιφυλακή για την «Ελπίδα»

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου «Ελπίς» το οποίο εξελίσσεται ήδη στη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολοβέντζος συμμετείχαν στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, το οποίο συνεδρίασε με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου και κωδικοποίησε τις ενέργειες για τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση της κακοκαιρίας.

Ακολούθησε για το ίδιο θέμα τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων Αττικής, για το συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών.

Εν τω μεταξύ στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ Μάνδρας και στην Οινόη σε χώρο της Περιφέρειας, έχουν αποθηκευτεί σημαντικές ποσότητες αλατιού για την άμεση φόρτωση και μεταφορά όπου απαιτηθεί, ενώ έχουν τεθεί σε ετοιμότητα και μηχανήματα έργου.

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης