Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Στο Δημαρχείο ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης

Τον Υπουργό Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης με τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Κoλοβέντζο, Σωτηρία Αργυρίου, Ευαγγελία Κουτσοδήμα.

Στη σύντομη συνάντηση, η διοίκηση του Δήμου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υπουργό θέματα που αφορούν το περιβάλλον αλλά και την ανάπτυξη της  τοπικής κοινωνίας.

Νωρίτερα ο κύριος Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνο Αραβόση, το Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Σπύρο Κοκκινάκη και κλιμάκιο συνεργατών, είχε μεταβεί στην περιοχή Σκυλόρεμα για την κατεδάφιση αυθαίρετου παραρεμάτιου παραπήγματος, για το οποίο είχε εκδοθεί τελεσίδικο πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Για λογαριασμό του Δήμου στο σημείο βρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο Χρήστο Στάθη, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σακελλάρης και το Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αριστοτέλης Μπότσης.

Ο κος Στάθης που είχε συνομιλία με τους κυρίους Αραβόση, Κοκκινάκη δήλωσε:

«Οι νόμοι δημιουργήθηκαν για να προστατεύσουν, μεταξύ άλλων, την περιουσία των πολιτών, αλλά πρωτίστως τους ίδιους τους πολίτες.

Εφαρμόζουμε σήμερα τους νόμους ενθυμούμενοι ότι πάνω από καθετί είναι η ανθρώπινη ζωή την οποία έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε».

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

3 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης