Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Στο Συνέδριο επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας και καινοτομίας (StartupNow Forum) o Δήμος μας

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης συμμετέχει στο “3ο StartupNow Forum” υποστηρίζοντας τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες  και τις καινοτόμες ιδέες των πολιτών της περιοχής.

Το πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας και καινοτομίας  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Δήμου Ελευσίνας και διεξάγεται στις 5 & 6 Οκτωβρίου στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “ElevateGreece” και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας για το Περιβάλλον.

Στόχος του συνεδρίου είναι να δικτυώσει όλους τους σημαντικούς φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος καθώς και να αναδείξει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τις νέες τεχνολογίες.

Παράλληλα επιδιώκεται η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την κυκλική οικονομία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από την αξιοποίηση της πράσινης καινοτομίας, καθώς επίσης και επί θεμάτων Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Λεπτομέρειες για το συνέδριο και την ατζέντα των θεμάτων και των ομιλητών μπορείτε να βρείτε εδώ

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης