Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Συνάντηση για τη βελτίωση της ΒΙ.ΠΕ.

11/06/2021 | Ετικέτες: # Ανακοινώσεις

Συνεχίζονται οι προσπάθειες από τη Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση με άμεσες επεμβάσεις της υφιστάμενης κατάστασης στη Βιομηχανική Περιοχή του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης και την αναβάθμιση της με σχεδιασμό κι ενέργειες, το συντονισμό των οποίων θα έχει ο Δήμος.

Στο πλαίσιο λοιπόν της αναζήτησης άμεσων επεμβάσεων σε ένα θέμα το οποίο όπως τονίζει ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης “προβληματίζει και δυσαρεστεί“, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα, τον Διευθυντή Μιχάλη Γιάγκα, καθώς και εκπροσώπους  τις κυρίες Χριστίνα Σιβισσίδου, Φραντζέσκα Παναγοπούλου.

Οι άμεσες επεμβάσεις αφορούν θέματα του οδικού δικτύου και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα στην περιοχή, ενώ ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων χωροταξικών λύσεων στοχεύει στην αναβάθμιση της γενικότερης εικόνας και εύρυθμης λειτουργίας της. 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο  Τύπου 

 

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης