Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Συνάντηση γνωριμίας στο πλαίσιο του προγράμματος ""Προαγωγή Ψυχικής Υγείας σε Ευπαθείς Πληθυσμούς"

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης καλωσορίζει την επιστημονική ομάδα του προγράμματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας σε Ευπαθείς Πληθυσμούς» και σας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας με αυτή, την Παρασκευή 13/5/2022, στις 19:00 στο Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο Μάνδρας «Μίμης Δούκας» (Νικολαΐδου & Σακελλαρίου).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Ψυχιατρικής, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου.

Το πρόγραμμα «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας σε Ευπαθείς Πληθυσμούς» προβλέπει την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στους πολίτες της Αττικής. Συγκεκριμένα αποσκοπεί στην προαγωγή της Ψυχικής Υγείας όπως αυτή μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το τετράπτυχο Έρευνα-Ενημέρωση-Πρόληψη-Θεραπεία.

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος αναπτύχθηκε ιδιαίτερη δράση που εστιάζει στις συνέπειες των φυσικών καταστροφών.  

Μεταξύ των  σημαντικότερων συνεπειών μιας φυσικής καταστροφής συγκαταλέγεται και η ψυχολογική επίπτωση που αυτή έχει στον πληττόμενο πληθυσμό. Πέραν των προκαλούμενων άμεσων απωλειών και φθορών, πρέπει να συνυπολογίζονται και οι φθορές ψυχολογικής φύσεως που υφίστανται μετά την καταστροφή οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι με αυτήν.

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης