Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Συνάντηση με τον Υπουργό Μάκη Βορίδη για τις αποζημιώσεις

Συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη είχε ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης, για την εξέλιξη των διαδικασιών που αφορούν το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών στις Ερυθρές και της συντομότερης δυνατής αποζημίωσης των πληγέντων αγροτών, από την καταστροφική χαλαζόπτωση της 1ης Ιουνίου 2020.

Μαζί με τον κο Στάθη, τον Υπουργό συνάντησαν, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σακελλάρης, ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών Γιώργος Παθέκας και ο πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιώργος Γέρου.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αθανάσιος Μπούρας, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, Ευάγγελος Λιάκος που επίσης συμμετείχαν στη συνάντηση βρίσκονται, όπως πάντα, στο πλευρό του Δήμου ενισχύοντας την προσπάθεια ζωτικής σημασίας για τους καλλιεργητές των Ερυθρών.

Ο κος Βορίδης από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι θα εξελιχθούν με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

 

-Φωτογραφία  από την επίσημη σελίδα του κου Μπούρα στο Facebook

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης