Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας για τα αντιδιαβρωτικά έργα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του Δήμου μας για τη διαχείριση της επόμενης ημέρας από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Στη συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε.Στάθης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Ραφτόπουλος με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, ενημερώθηκαν για τη μελέτη των αντιδιαβρωτικών έργων και τη γρήγορη πρόοδο των διαδικασιών για την υλοποίηση της.

Ο Δήμος απέστειλε ήδη στον Υφυπουργό τη σχετική προμελέτη, η οποία είχε αρχίσει να συντάσσεται αμέσως μετά την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη του Αγροτοδασικού Συλλόγου Μάνδρας «Η Αγία Αικατερίνη» και συγκεκριμένα οι κ.κ. Αντωνίου, Μαρούγκας, Δούκας με τους οποίους ο Υφυπουργός συζήτησε θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Στα ανωτέρω θέματα ο Υφυπουργός και πλέον καλός φίλος και συμπαραστάτης του Δήμου μας, ενέγκυψε με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανταπόκριση.

 

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης