Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Συνάντηση Χρήστου Στάθη με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης Χρήστος Στάθης.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη βελτίωση του Δημόσιου Τομέα και της αποτελεσματικότητας του, της ανάπτυξης και αλληλεγγύης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ενώ ο κος Στάθης επανέλαβε στον Υπουργό το οξύ πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει στις Υπηρεσίες του Δήμου, εστιάζοντας σε σημαντικά θέματα της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κος Βορίδης αναφέρθηκε στις επαφές που έχει πραγματοποιήσει με την Κ.Ε.Δ.Ε ολοκληρώνοντας το τρίτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, τονίζοντας ότι επιδιώκει τη βελτίωση της λειτουργίας των τοπικών κοινοτήτων, την ενίσχυση της διαφάνειας και της ακεραιότητας στη Δημόσια Διοίκηση.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κος Στάθης δήλωσε:

«Συγκίνηση και ιδιαίτερη χαρά μου προκάλεσε η επίσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, ενός καλού φίλου πρώτα του Δήμου μας αφού δεν ξεχνάει την περιοχή από τότε που ήταν βουλευτής, όσο και προσωπικού μου από τα πρώτα δραστήρια αλλά και ωραία χρόνια μας στην δικηγορία»!

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης