Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Συνεχίστηκαν οι διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Συνεχίστηκαν απρόσκοπτα κι έχοντας προσαρμοστεί στα εφαρμοζόμενα υγειονομικά μέτρα οι διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο το μήνα Οκτώβριο, στις δικαιούχες οικογένειες σε όλες τις δημοτικές ενότητες, υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Συγκεκριμένα σε διακόσιες δεκαοκτώ (218) οικογένειες, δικαιούχες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μάνδρας – ΕΠΕΚΑ, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ηλιέλαιο και απορρυπαντικά.

Σε εκατόν σαράντα τέσσερις (144) οικογένειες (ειδικές κατηγορίες) διανεμήθηκαν πάνες βρεφικές κρέμες και βρεφικό γάλα, μωρομάντηλα, είδη προσωπικής υγιεινής, παπούτσια, ρούχα.

Σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε και το Ίδρυμα Νιάρχος διανεμήθηκαν σε διακόσιες είκοσι (220) οικογένειες, ισάριθμες συσκευασίες ελαιόλαδου (4 λίτρα έκαστη). 

Σε εκατόν ογδόντα (180) οικογένειες δικαιούχες Τ.Ε.Β.Α. και Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν εκατόν ογδόντα (180) συσκευασίες λουκανικοπιτάκια.

Την οργάνωση της διαδικασίας διανομής είχε ο Κοινωνικός Λειτουργός κος Μιχάλης Αντωνίου και την επέβλεψε ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οίνοης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τις δωρεές στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ), το «Ίδρυμα Νιάρχος», την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την εταιρεία ζύμης Alfa Pastry.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ευρθών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

3 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης