Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο η φωτιά στο Τρικέρι

05/09/2019 | Ετικέτες: # Δελτία Τύπου 2019

Η αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής έθεσε έγκαιρα υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε τις πρώτες απογευματινές ώρες (5/9/2019) στο όρος Τρικέρι.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον Πύραρχο Μιχαήλ Ε. Αυγουλέα που συντόνισε την επιχείρηση κατάσβεσης, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα για την πορεία της πυρκαγιάς.

Στην περιοχή έσπευσαν  τριάντα (30) άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκαοκτώ (18) οχήματα, πεζοπόρο τμήμα δέκα (10) ανδρών, έξι (6) αξιωματικοί καθώς κι έξι (6) Μηχανοκίνητα Ειδικά Τμήματα  Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Τ.Π.Ε), καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κι αυτή την απειλή εντός των ορίων του Δήμου μας.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Παναγιώτη Κολοβέντζου, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στην περιοχή θα διανυκτερεύσουν τρία (3) οχήματα με επτά (7) άνδρες κι αξιωματικό για την αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης αναζωπύρωσης.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης ευχαριστεί, εκ μέρους όλων των Δημοτών, τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό φρόνημα, για ακόμη μία φορά προστάτεψαν το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας από σοβαρή απειλή.

                                                                                                                             Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας

                                                                                                                              Γραφείο Τύπου 

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης