Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης κάνει ακόμη ένα βήμα προς  το μέλλον, με την ενεργοποίηση του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων με υπόγειους κάδους.

Οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι τέθηκαν ήδη σε λειτουργία και συνεχίζονται οι διαδικασίες ώστε εντός της επόμενης διετίας να έχουν αντικατασταθεί στο Δήμο οι κοινοί πλαστικοί κάδοι.

Το συγκεκριμένο σύστημα εξασφαλίζει αύξηση της αποθηκευτικής δυναμικότητας απορριμμάτων καθώς οι υπόγειοι κάδοι μπορούν να δεχθούν πολλαπλάσιο όγκο σε σχέση με τους υπέργειους, ενώ αναβαθμίζει αισθητικά το αστικό περιβάλλον, τις γειτονιές και  ταυτόχρονα βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής.

«Κάνουμε όλοι μαζί με αποφασιστικότητα ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναβαθμίζουμε αισθητικά και λειτουργικά τον τόπο και το βιοτικό επίπεδο της καθημερινότητας μας. Ας φροντίσουμε όλοι μαζί τους δημόσιους χώρους και τον εξοπλισμό μας. Είναι η περιουσία μας, είναι ακόμη ένα βήμα για το καλύτερο μέλλον που αξίζουν τα παιδιά μας», δήλωσε Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

2 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης