

ΕΛΛΙΙΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΗΜΟΣ ΜΑΝΆΡΑ Σ-ΕΙΛΥΛΑΙΑΣ ΑΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΙΙΗ

Ταχ. Δ/νση: Ν. Ρόκα 45

T.K. 19-600

Τηλ: 2132014934-910

Email: proedros@mandras-eidyllias.gr

URL: www.mandras-eidyllias.gr

## Μάνδρα: Αριθμ. πρωτ :

ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Προέδρους Συμβουλίων Κοινοτήτων

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ενημερώσετε το Τμ. ΥΠΟ και το αναπληρωματικό μέλος της κατηγορίας σας με τη σειρά της εκλογής τους για τα θέματα , την ημερομηνία και την ώρα της συνεδρίασης.

Θέμα: «Πρόσκληση 64<sup>ης</sup> τακτικής δια ζώσης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής»

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 72 του ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει , σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μάνδρας την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

- 1. Λήψη απόφασης για έγκριση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταζύ του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας και της Θριάσιο Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το έργο «Τεχνική Υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας στην εκπόνηση μελετών και υπηρεσιών τεχνικού αντικειμένου».
- Έγκριση ή μη 1<sup>ου</sup> πρακτικού Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού Προμηθειών και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών με θέμα: «Αποσφράγιση και αξιολόγηση προσφορών ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την υπηρεσία με τίτλο «Υπηρεσία Ναυαγοσωστικής Κάλυψης», προϋπολογισμού 219.999,98 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής».

## Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΡΜΟΔΙΟΣ

Digitally signed by ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΡΙΚΟΣ

ΔΡΙΚΟΣ

Date: 2024.11.04 15:42:52

ΑΡΜΟΔΙΟΣ Γ. ΔΡΙΚΟΣ

Κοινοποίηση:

1.Γενικό Γραμματέα

2. Νομικό Σύμβουλο Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

3. Προϊστάμενο Δίνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου

4. Αν. Προϊστάμενη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου

5. Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου

6. Αναπληρωματικά Μέλη.

- Μουρίκη Αναστασία .
- Τσακάλης Ιωάννης.
- Γιαλιάς Γεώργιος
- Ρούσση -Παππά Ξανθή
- Κολοβέντζος Παναγιώτης
- Παρθενίου Κωνσταντίνος