Χαιρετισμός Δημάρχου

Χαιρετισμός Δημάρχου

Χαιρετισμός της Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας Κας Ιωάννας Κριεκούκη

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Σκοπός στην εποχή της διαδικτυακής ενημέρωσης είναι ο ιστότοπος αυτός να αποτελέσει μέσο προβολής και προώθησης των περιοχών του Δήμου μας.

Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τον Δήμο και τις υπηρεσίες του, θα σας ενημερώσει με τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται και θα σας προσφέρει ενδιαφέρον υλικό για την κοινωνική και πολιτισμική εικόνα.

Δουλεύουμε σκληρά, ενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας, για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Στόχος μας είναι, οι δημότες να αποκτήσουν ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο και σε πλήρη συνεργασία, με την διοίκηση, το δημοτικό συμβούλιο και τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και με συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα, με σωστό προγραμματισμό, με διαφάνεια και με ζήλο, οδηγούμε την πόλη μας πιο μπροστά.

Στη νέα αυτή πορεία, θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους δημότες και όλες τις δημότισσες. Μαζί μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε, να υλοποιούμε. Για ένα Δήμο πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, αντάξιο της ιστορίας του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές.

Φιλικά

Η Δήμαρχος
Ιωάννα Κριεκούκη

Βιογραφικό

H Ιωάννα Κριεκούκη του Αθανασίου γεννήθηκε στη Μάνδρα το 1960 όπου και κατοικεί εως σήμερα. Είναι Φιλόλογος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γλωσσολογία και διδακτορικές σπουδές στη Φιλοσοφία. Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για το σύνολο των σπουδών της και έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά ενώ συμμετείχε σε σειρά συνεδρίων στο εσωτερικό και το εξωτερικό καθώς και σε δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια όπου παρουσίασε θέματα σχετικά με τη Φιλοσοφία, τη Γλωσσολογία και την Εκπαίδευση. Παράλληλα διδάσκει επί 22 χρόνια στα σχολεία της περιοχής μας. Από το 2002 ως διευθύντρια έχει την ευθύνη λειτουργίας του Γυμνασίου Μάνδρας.

Από το 2011 έως σήμερα είναι Διευθύντρια στο 2ο Λύκειο Ελευσίνας «Πυρουνάκειο»

Κύριο αντικείμενο της δραστηριότητας της όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσε η εκπαίδευση και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο το Δημόσιο Σχολείο μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά μας για ένα άριστο επίπεδο σπουδών και κυρίως ενός περιβάλλοντος όπου οι εκπαιδευτικοί δείχνουν το συνεχές και άμεσο ενδιαφέρον τους για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών.

Διατέλεσε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ. Α.Ε) την περίοδο 2012-2013

Συμμετέχει ενεργά στους "Φίλους της Αρχιεπισκοπής" από το 1999 για την υποστήριξη του έργου της Εκκλησίας μας. Είναι παντρεμένη με τον Τίμο Μποζιονέλο και έχει ένα γιο.