31/10: Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στη ΔΕ Μάνδρας
Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας ενημερώνει τους δημότες ότι, εξαιτίας βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, η οποία προέκυψε στο πλαίσιο εργασιών αντικατάστασης παλαιών αγωγών αμιάντου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Ράχη Μάνδρας.
Η διακοπή θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2025, στις 11:30 π.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως περίπου τις 16:00 μ.μ.
Η διακοπή αφορά αποκλειστικά την ευρύτερη περιοχή Βαλαρίας Μάνδρας και θα επηρεάσει τις κάτωθι οδούς:
- Μεγάλου Αλεξάνδρου
- Μιλτιάδου
- Ομήρου
- Σόλωνος
- Κολοκοτρώνη
- Παλιγγίνη
Τα συνεργεία ύδρευσης εργάζονται ήδη για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και την ταχύτερη δυνατή επαναφορά της υδροδότησης.
Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των κατοίκων για την προσωρινή ταλαιπωρία και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης.