Πόρτο Γερμενό: Μοναδική μουσική βραδιά κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας και η Περιφέρεια Αττικής σας προσκαλούν σε μία μοναδική μουσική βραδιά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2025, στην Κεντρική Πλατεία του Πόρτο Γερμενό, με ώρα έναρξης 21:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κάτω από τον έναστρο ουρανό του Αυγούστου και δίπλα στη θάλασσα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα μοιραστεί τραγούδια και ιστορίες που αγγίζουν την ψυχή, σε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει ποίηση, μελωδία και καλοκαιρινή μαγεία.
Μαζί του, οι σπουδαίοι μουσικοί:
-
Μιλτιάδης Παπαστάμου
-
Σταύρος Λάντσιας
-
Γιώτης Κιουρτσόγλου
-
Μιχάλης Καπηλίδης
Στην ηχοληψία, οι Βαγγέλης Λάππας και Βασίλης Δρούγκας θα διασφαλίσουν την απόλυτη ακουστική εμπειρία, ενώ ο σχεδιασμός φωτισμών της Μαρίας Βενετάκη θα μεταμορφώσει την πλατεία σε σκηνικό φωτός και συναισθημάτων.
Η συναυλία αυτή αποτελεί σταθμό της καλοκαιρινής περιοδείας του Αλκίνοου Ιωαννίδη και μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να τον απολαύσει σε έναν τόπο όπου η θάλασσα, η μουσική και ο Αυγουστιάτικος ουρανός συναντιούνται.
Διοργάνωση: Περιφέρεια Αττικής – Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας